Το παλαιοπωλείο μας, ΧΡΥΣΑΪΔΑ ΣΤΡΑΤΗ που εδράζεται στην Αθήνα στην οδό Σόλωνος 20 στο Κολωνάκι, προσφέρει υπηρεσίες σχετικές με τα παλαιά αντικείμενα και τις αντίκες.
Συγκεκριμένα σας παρέχει την εκτίμηση των παλαιών αντικειμένων σας και αντικών, τον καθαρισμό τους, την άμεση αγορά αυτών ή να σας προτείνουμε μία προσφορά από τις συλλογές μας.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο που θα βρείτε και να κανονίσουμε ένα ραντεβού στον χώρο σας για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, άμεσα και με μηδενικό ή χαμηλό κόστος.

παλαιοπωλείο Αθήνα αντίκες Κολωνάκι παλαιοπωλειο αθηνα αντικερί παλαιοπωλεία παλαιοπωλεια

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝΤΙΚΩΝ

Έχοντας χρόνια ενασχόληση με τα παλαιά αντικείμενα και τις αντίκες, το παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα, μπορεί να εκτιμήσει οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε.

παλαιοπωλείο Αθήνα αντίκες Κολωνάκι παλαιοπωλειο αθηνα παλαιοπωλεία παλαιοπωλεια

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό σπιτιών, υπογείων, αποθηκών, παταριών και εγκαταλελειμμένων χώρων στο Μοναστηράκι και όλη την Αθήνα.

παλαιοπωλείο Αθήνα αντίκες Κολωνάκι παλαιοπωλειο αθηνα παλαιοπωλεία παλαιοπωλεια

ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Εάν έχετε κάποιο παλαιό αντικείμενο ή αντίκα, μπορείτε να την φέρεται στο παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα και έπειτα από την εκτίμηση να προβούμε στην άμεση αγορά τοις μετρητοίς.

παλαιοπωλείο Αθήνα αγορά αντίκες Κολωνάκι παλαιοπωλειο αθηνα παλαιοπωλεία παλαιοπωλεια

ΣΥΛΛΟΓΕΣ

Στο παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από παλαιά αντικείμενα και αντίκες, σε άριστη κατάσταση και σε ανταγωνιστικές τιμές.